Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος δίπλα στην ομάδα της Αθηνάς που διεκδικεί την άνοδο στη Β’ Εθνική
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος δίπλα στην ομάδα της Αθηνάς που διεκδικεί την άνοδο στη Β’ Εθνική

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών Αθηνά Μαγκουφάνας βρίσκεται ένα μόλις βήμα από την άνοδο στη Β’ Εθνική του περιφερειακού πρωταθλήματος, αφού στον πρώτο αγώνα κατάταξης νίκησε με 3-1 σετ (25-23, 25-11, 22-25, 25-23) την ομάδα των Γλυκών Νερών. Η ομάδα της Μαγκουφάνας χρειάζεται μια ακόμα νίκη για να παίξει στον τελικό με τη Νίκη Αμαρουσίου, με τις δύο ομάδες του τελικού να ανεβαίνουν κατηγορία.

Ο αγώνας  έγινε στο κατάμεστο κλειστό της Πεύκης και τον παρακολούθησε και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ). Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος συνεχάρη, μετά τον αγώνα, τη διοίκηση του συλλόγου, τους τεχνικούς και τις αθλήτριες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κρίσιμη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (16/4) το βράδυ (ώρα 21.30) στα Γλυκά Νερά. Σε περίπτωση που νικήσει η γηπεδούχος ομάδα και ισοφαρίσει τους αγώνες κατάταξης, τότε ο καθοριστικός και τελευταίος αγώνας θα δοθεί την Πέμπτη (19/4) στο κλειστό της Πεύκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών συνομίλησε και με πολλούς φιλάθλους, οι οποίοι εκδήλωσαν την πρόθεση να είναι κοντά στην ομάδα και στον αυριανό αγώνα. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης, κάποιοι εκ των φιλάθλων εξέφρασαν την απορία τους για την απουσία της δημοτικής Αρχής από έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet