Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος μιλά για τον Λ. Πετρούνια και τη Β. Μιλλιούση
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος μιλά για τον Λ. Πετρούνια και τη Β. Μιλλιούση

Ο πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του «ΑΝΤ1», στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω». Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στους επιτυχημένους αθλητές της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρη Πετρούνια και Βασιλική Μιλλιούση, οι οποίοι αποτελούν ζευγάρι και πριν από έξι μήνες έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος μιλώντας μέσω «skype» από το σπίτι του στην Πεύκη αναφέρθηκε στους δύο αθλητές και την προσφορά τους στον αθλητισμό. «Η Βασιλική έχει βεβαίως εγκαταλείψει αλλά δεν παύει να είναι δίπλα στον ολυμπιονίκη σύζυγό της και να τον στηρίζει. Ο Λευτέρης μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το 2016, τα τρία χρυσά στα παγκόσμια πρωταθλήματα και τα τέσσερα στα ευρωπαϊκά, επιστρέφει δυνατός αφού η εγχείριση στον ώμο πέτυχε. Η αναβολή για έναν χρόνο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο τον διευκολύνει να είναι πανέτοιμος το 2021 για να υπερασπιστεί τον τίτλο του» είπε ο γνωστός αθλητικογράφος.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, αφού χαρακτήρισε τον Πετρούνια τον κορυφαίο αθλητή στην ιστορία των κρίκων, «που έχει το χάρισμα να εκτελεί τα πιο δύσκολα προγράμματα στους κρίκους με το χαμόγελο στα χείλη», στάθηκε ιδιαιτέρως στον ρόλο των πρωταθλητών για τη διαπαιδαγώγηση των νέων. «Είναι πολύ σημαντικό η τηλεόραση και γενικώς τα ΜΜΕ να προβάλουν τέτοιου βεληνεκούς αθλητές ως πρότυπα για τους νέους. Αυτές τις δύσκολες εποχές είναι ό,τι καλύτερο», σημείωσε.

Σημειώνεται ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει ψηφιστεί από τα μέλη του ΠΣΑΤ τέσσερις συνεχόμενες χρονιές ως ο καλύτερος αθλητής της χώρας μας σε όλα τα αθλήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet