Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην απονομή των βραβείων ΠΣΑΤ
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στην απονομή των βραβείων ΠΣΑΤ

Ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τίμησε με την παρουσία του την 63η τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

Στη λαμπρή αυτή εκδήλωση ήταν προσκεκλημένος και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει επί 14 χρόνια πρόεδρος του ΠΣΑΤ, θέση από την οποία παραιτήθηκε για να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος Πεύκης.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος έχει παρακολουθήσεις εννέα Ολυμπιακούς Αγώνες, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τους μεγάλους Έλληνες αθλητές που ξεχώρισαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και στις άλλες μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς. Μάλιστα κλήθηκε να κάνει την απονομή στον νεαρό αθλητή της Κηφισιάς, Μανώλη Καραλή, ο οποίος κατέρριψε το 2016 το παγκόσμιο ρεκόρ του επί κοντώ. «Πρόκειται για έναν σεμνό αθλητή, ο οποίος κατάφερε να φθάσει στην κορυφή του κόσμο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του κ. Θεοδωρακόπουλου.

Σημειώνεται ότι κορυφαίος αθλητής ψηφίστηκε ο γυμναστής Λευτέρης Πετρούνιας, κορυφαία αθλήτρια η σκοπεύτρια Άννα Κορακάκη και κορυφαία ομάδα το πλήρωμα του σκάφους 470 Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Στην κατηγορία των αθλητών με αναπηρία πρώτος αναδείχτηκε ο Παύλος Μάμαλος, πρώτη αθλήτρια η Δήμητρα Κοροκίδα και πρώτη ομάδα η τριάδα στη Μπότσια (Πολυχρονίδης, Πανανός, Ντέντα). Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε ο Τάσος Κορακάκης, πατέρας της Άννας.

Ειδικά έπαθλα απονεμήθηκαν στον κολυμβητή Σπύρο Γιαννιώτη, στον προπονητή Φερνάντο Σάντος, πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας, στη Μαριάνα Βαρδινογιάννη για το Κοινωνικό της έργο, σε ανερχόμενα ταλέντα και σε φορείς και πρόσωπα για την κοινωνική τους δράση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet