Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητικών Δημοσιογράφων
Αθλητισμός

Ο Γ. Θεοδωρακόπουλος στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αθλητικών Δημοσιογράφων

Στο παγκόσμιο συνέδριο Αθλητικών Δημοσιογράφων (AIPS), που διεξήχθη στη Βουδαπέστη,  μετείχε ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου), δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος είναι και ανεξάρτητος οικονομικός ελεγκτής της AIPS .

Στην ουγγρική πρωτεύουσα συζητήθηκαν μεγάλα θέματα του παγκόσμιου αθλητισμού, από τον ρατσισμό και το ντόπινγκ, μέχρι και το παράνομο στοίχημα. Επίσης μεγάλο βάρος δόθηκε στον ρόλο των γυναικών στο αθλητικό κίνημα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και στην «Άθληση για Όλους».

Μεταξύ των προσκαλεσμένων ομιλητών ήταν και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF), Σεμπάστιαν Κόου, Ολυμπιονίκης στα 800 και 1.500 μέτρα, καθώς και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), Τζιάννι Ιφαντίνο, του οποίου η συνέντευξη παρουσίασε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Και στην Ελλάδα έγινε θέμα, αφού για πρώτη φορά τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει συνεργασία με τις κυβερνήσεις και ότι το αυτοδιοίκητο δεν αποτελεί εμπόδιο.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ξένους παράγοντες και, βεβαίως, με αντιπροσωπείες αθλητικών συντακτών για θέματα που ενδιαφέρουν τον ελληνικό αθλητισμό και την αθλητική δημοσιογραφία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet