Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δίπλα στους πρωταθλητές του Α.Ο. Πεύκης
Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δίπλα στους πρωταθλητές του Α.Ο. Πεύκης

Με τους πρωταθλητές του πινγκ πονγκ (επιτραπέζια αντισφαίριση) Γιώργο και Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, οι οποίοι αγωνίζονται στον Α.Ο. Πεύκης συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος αναδείχθηκε φέτος Πρωταθλητής Ελλάδος και ο Γιώργος ήταν δεύτερος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2015-2016 και τρίτος το 2016-2017, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια τα δύο αδέλφια κερδίζουν την πρώτη θέση στο διπλό των ανδρών και έχουν διακριθεί σε Βαλκανικούς Αγώνες.

Ο δήμαρχος μετά τους πρωταθλητές του τραμπολίνο του Αστέρα Πεύκης υποδέχθηκε τους πρωταθλητές πινγκπονγκ του Α.Ο. Πεύκης, τους έδωσε αναμνηστικά δώρα και συζήτησε μαζί τους για τις δημοτικές πολιτικές που αφορούν στον αθλητισμό.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι δύο πρωταθλητές του Α.Ο. Πεύκης αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του Δήμου μας και του αθλητισμού μας. Εμείς ως Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στους αθλητές μας. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε σήμερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι, αλλά και συνολικά ο αθλητισμός στην περιοχή μας και η επιτραπέζια αντισφαίριση γενικότερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet