Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Γ. Θεοδωρακόπουλο
Αθλητισμός

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Γ. Θεοδωρακόπουλο

Ο ΣΕΓΑΣ, η αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία της χώρας και μια από τις αρχαιότερες του κόσμου, τίμησε στη γιορτή των κορυφαίων, που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και δήμαρχο Πεύκης την περίοδο 2007-2011 Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Η τιμητική πλακέτα που του απένειμε ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς αναφέρει: «Ο ΣΕΓΑΣ στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο για την πολυετή προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στον στίβο».

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά την παραλαβή της πλακέτας από τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται απόψε. Όλα αυτά τα χρόνια κάλυψα δημοσιογραφικά μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, αλλά κάλυψα και πολλές άτυχες στιγμές, γιατί στον αθλητισμό, όπως και στη ζωή, δεν υπάρχουν μόνο νίκες αλλά και ήττες. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους Έλληνες αθλητές γιατί στάθηκαν, κάτω από δύσκολες συνθήκες, ανώτεροι των περιστάσεων. Ταυτοχρόνως με το παράδειγμά του έφεραν στους στίβους χιλιάδες νέους». Κατέληξε κάνοντας έκκληση προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να βοηθήσει τη μαζική άσκηση των πολιτών. «Δεν μπορεί ο αθλητισμός να θεωρείται είδος πολυτελείας» επισήμανε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet