Πανηγυρική γιορτή από τις ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης
Αθλητισμός

Πανηγυρική γιορτή από τις ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης

Με μία πανηγυρική γιορτή στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης οι Ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης ολοκλήρωσαν, ενόψει της θερινής περιόδου, την τελετή λήξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Πολλά συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, «στα παιδιά, στο φίλαθλό τους πνεύμα, αλλά και στους προπονητές, τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο των Ακαδημιών του Α.Ο. Πεύκης», καθώς όπως επισημαίνει, «διατηρούν ενωμένη τη νέα γενιά των πολιτών του Δήμου διδάσκοντας “ευ αγωνίζεσθαι”, ομαδικότητα, συλλογικό πνεύμα και προσπάθεια, άμιλλα και κυρίως διδάσκοντας στα παιδιά έναν υγιή, ψυχικά και σωματικά, τρόπο ζωής».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης: «Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής μόλις πρόλαβαν οι μικροί αθλητές να πάρουν τα μετάλλια τους… και η ξαφνική βροχή μας τα χάλασε! Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες διοργάνωση πραγματοποιήθηκε άριστα με την αγαστή συνεργασία του Α.Ο. Πεύκης με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό του Πρόσωπο ΠΕΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet