Πλήθος δρομέων στον 24ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Πλήθος δρομέων στον 24ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 24ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε ανώμαλο έδαφος, αφιερωμένος στη μνήμη του αθλητή Αναστάσιου Μιζηκάκη την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 και ώρα 10:30 στο δημοτικό άλσος «Κατσίμπαλη Μορέλλα».

Όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του το ΠΕΑΠ, η διοργάνωση της εκδήλωσης, από το νομικό πρόσωπο του Δήμου, το ΠΕΑΠ, ήταν άριστη, ενώ τη μερίδα του λέοντος γι’ αυτήν την επιτυχία τη μοιράζονται οι εργαζόμενοι, γυμναστές και διοικητικό προσωπικό, αλλά και οι εθελοντές που συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν οι γονείς του αδικοχαμένου αθλητή, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, και δημότες για να παρακολουθήσουν τους μαθητές, τους νέους και τις νέες του Δήμου να αγωνίζονται.

Παρών στους αγώνες – αφιερωμένοι, για μια ακόμη χρονιά, στη μνήμη του παλαιού αθλητή του στίβου που έχασε τη ζωή του σε μικρή ηλικία, και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, που όπως χαρακτηριστικά είπε: «Συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες, τα παιδιά και τους δημότες μας που συμμετέχουν στον σημερινό Λαϊκό Αγώνα Δρόμου μέσα στην καρδιά και τον πνεύμονα της Πεύκης που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε μέσα στην πόλη μας».

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες, την οικογένεια του αθλητή και ευχαρίστησε όλους τους  εργαζόμενους, γυμναστές και  διοικητικό προσωπικό, και φυσικά τους εθελοντές, όπως τη γιατρό κ. Καίτη Τρικκαλινού, που συνεργάστηκαν «για να είμαστε όλοι μαζί εδώ», όπως δήλωσε, «για μια ακόμη χρονιά στον θεσμό του 24ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου στη μνήμη του Αναστάσιου Μιζηκάκη που τιμούμε και ουσιαστικά γιορτάζουμε τη συμμετοχή μας σε υγιείς δράσεις όπως η σημερινή».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet