Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί: Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί: Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Λυκόβρυσης

Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Λυκόβρυσης για την άνοδο της ομάδας ποδοσφαίρου στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣΑ δίνει ο συνδυασμός Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός επισημαίνει τα εξής:

Στην ελίτ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ανήκει πλέον ο ιστορικός Α.Ο. Λυκόβρυσης μετά τη νίκητου, σε αγώνα μπαράζ, επί της Ανθούπολης με σκορ 3-1, με την οποία εξασφάλισε, για πρώτη φορά στην ιστορία του, την άνοδο στην Α΄ Αθηνών.

Εμείς, οι Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κατσαρός,δεν έχουμε παρά να πούμε ένα μεγάλο μπράβο γι’ αυτόν τον «άθλο» του ιστορικού αθλητικού σωματείου του Δήμου μας – δεδομένου ότι το 80% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα, είναι παιδιά που προέρχονται από τις εξαιρετικές Ακαδημίες του συλλόγου – σε όσους συνέβαλαν σε αυτόν: Ποδοσφαιριστές, γυμναστές, φροντιστές, προπονητικό τιμ, διοίκηση του συλλόγου αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να πούμε πως αυτή η μεγάλη επιτυχία, μόνο τυχαία δεν είναι. Όσοι παρακολουθούν από κοντά τον Α.Ο. Λυκόβρυσης τα τελευταία χρόνια, γνωρίζουν πόσο καλή δουλειά γίνεται, με μεράκι, γνώση του αντικειμένου και αγάπη για τα παιδιά – αθλητές του συλλόγου. Ενδεικτικά, οι Ακαδημίες του, αριθμούν 200 και πλέον παιδιά, αριθμός εξαιρετικά υψηλός ακόμα και για αθλητικά σωματεία πολυπληθέστερων Δήμων.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι χρέος της εκάστοτε δημοτικής αρχής – τόσο της σημερινής, όσο και όποιας προκύψει από τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές – να παρέχει τόσο στον Α.Ο. Λυκόβρυσης όσο και στους υπόλοιπους συλλόγους του Δήμου μας, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, μέσω του αναγκαίου εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης όχι μόνο του Διαδημοτικού Γηπέδου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης, αλλά και όλων των άλλων, εντός των ορίων του Δήμου μας, αθλητικών χώρων και υποδομών. Το χρωστάμε στην αθλούμενη νεολαία του Δήμου μας!

Και πάλι μπράβο στους ανθρώπους του Α.Ο. Λυκόβρυσης και είμαστε βέβαιοι πως, με την προσπάθεια των ανθρώπων του και την αρωγή του Δήμου, θα έρθουν και άλλες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet