Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με βραβεύσεις αθλητών, από τον Γ.Σ. Αναγέννηση Πεύκης
Αθλητισμός

Πρωτοχρονιάτικη πίτα, με βραβεύσεις αθλητών, από τον Γ.Σ. Αναγέννηση Πεύκης

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Αναγέννηση Πεύκης ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης», όλη την οικογένεια του συλλόγου, τους γονείς, τις αθλήτριες, τους αθλητές, τις φίλες και τους φίλους του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από την έναρξη έως το πέρας της,  ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατέρας Ευγένιος Αράνκι, του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Αμαρουσίου, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καρύμπας, ο επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού Λυκόβρυση Πεύκη.-, Δημήτρης Κωνστάντος, η πρόεδρος για την UNESCO Β.Π. και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ο πρώην αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Βαγγέλης Παπανικολάου, ο πρώην αντιδήμαρχος και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κατραμάδος, το μέλος του ΠΕΑΠ Κώστας Κοσμίδης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώργος Τσόλας.

Ο δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό, δίνοντας ευχές στα μέλη στις αθλήτριες και στους αθλητές του συλλόγου, ενώ βράβευσε την αθλήτρια Ευθυμία Γιαννοπούλου για την είσοδό της στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατέρας Ευγένιος, ο οποίος, με τον εγκάρδιο λόγο του, επεσήμανε «τη σημασία της προσφοράς της αγνής και άδολης αγάπης στα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής μας, που είναι τα παιδιά μας και την ανάγκη της προστασίας της αγνότητας και της αθωότητας της παιδικής ψυχής».

Στη συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν η αθλήτρια του συλλόγου Μαριλένα Λιανοπούλου, για τη 2η θέση που κατέλαβε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ στα 1000μ., από τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Χρήστο Κοροβέση και ο αθλητής Νώντας Μπακούλας για την είσοδό του στον τελικό 150μ. ΠΠ/ΠΚ, από τον προπονητή του συλλόγου, Δημήτρη Μανδηλαρά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet