Πρόγραμμα μαθημάτων σκάκι του Συλλόγου «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Πρόγραμμα μαθημάτων σκάκι του Συλλόγου «Αριστοτέλης»

Ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» ενημερώνει για το πρόγραμμα μαθημάτων σκάκι για μικρούς και μεγάλους αθλητές από 5 ετών και πάνω, αρχαρίων και προχωρημένων.

Συγκεκριμένα, τα μαθήματα θα διεξάγονται ως εξής:

Στην Πεύκη κάθε Σάββατο από τις 4 μ.μ. έως 7:30 μ.μ. στον χώρο των ΚΑΠΗ, Ρήγα Φεραίου 9, με προπονητή, τον κ. Νίκο Παναγιωτάκο, ως κάτωθι:

  • από τις 4:00 μ.μ. έως 5:30 μ.μ. λειτουργεί τμήμα Αρχαρίων,
  • από τις 5:30 μ.μ. έως 7:30 μ.μ. τμήμα Προχωρημένων και το Αγωνιστικό Τμήμα που προετοιμάζεται για τους επίσημους Αγώνες του Συλλόγου.

Παράλληλα, από τις 4 μ.μ. το Σάββατο στον ίδιο χώρο γίνονται φιλικοί αγώνες μεταξύ ενηλίκων και υπάρχει προοπτική δημιουργίας τμήματος Ενηλίκων με δυνατότητα ενίσχυσης της Α΄ Ομάδας του Συλλόγου. Επίσης, στην Πεύκη λειτουργεί με προπονητή τον κ. Σταμάτη Γλεζέλη τμήμα Αρχαρίων και Προχωρημένων κάθε Τρίτη από τις 6:45 μ.μ. έως 8:15 στο 3ο Δημοτικό σχολείο Πεύκης.

Στη Λυκόβρυση λειτουργούν τρία τμήματα με προπονητή τον κ. Χατόγλου κάθε Σάββατο πρωί στη Ρίμινι 10 (πολυϊατρεία), ως κάτωθι:

  • από τις 9:00 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. τμήμα Αρχαρίων,
  • από τις 10:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ. τμήμα Σχετικά Προχωρημένων
  • από τις 12:00 μ.μ. έως τις 13:30 μ.μ. τμήμα Προχωρημένων.

Όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος, από όλα τα Τμήματα δίνεται η δυνατότητα και οι ευκαιρίες συμμετοχής σε επίσημους αγώνες στις διάφορες διοργανώσεις της Σκακιστικής Ομοσπονδίας κατά ηλικία και επίδοση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet