Πρόκριση σκακιστή του «Αριστοτέλη» στους τελικούς της κατηγορίας «Κάτω των 8 ετών»
Αθλητισμός

Πρόκριση σκακιστή του «Αριστοτέλη» στους τελικούς της κατηγορίας «Κάτω των 8 ετών»

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή – σκακιστή της ομάδας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλη Βάσση που προκρίθηκε, όπως και την περσινή αγωνιστική περίοδο στους Τελικούς Σκακιστικούς Αγώνες Ελλάδος στην κατηγορία «Κάτω των 8 ετών», που θα  διεξαχθούν στο Ρίο της Πάτρας. Ο μικρός σκακιστής κατέλαβε τη 2η θέση στους Προκριματικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου Αττικής από τις 10 έως τις 15 Απριλίου 2018 πετυχαίνοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία σεεπτά αγώνες.

Στους αγώνες αυτούς διακρίθηκαν, επίσης, οι Δημήτρης Τσιμποράκης και Πάνος Μπογιατζής από την ίδια κατηγορία, πετυχαίνοντας πέντε και τέσσερις νίκες αντίστοιχα. Στην ίδια διοργάνωση διακρίθηκαν, επίσης, ο Αναστάσης Βάσηης, στην κατηγορία «Κάτω των 10 ετών», ο Χάρης Ξανθόπουλος, στην κατηγορία «Κάτω των 14 ετών» και η Αγγελική Ξανθοπούλου, στην κατηγορία «Κάτω των 10 ετών» στην πρώτη της συμμετοχή σε επίσημους αγώνες.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τους σκακιστές του και εύχεται «καλή συνέχεια στις επιτυχίες τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet