Π. Μπόλας: Ακόμη περιμένω απαντήσεις για το στάδιο κα Πατούλη…
Αθλητισμός

Π. Μπόλας: Ακόμη περιμένω απαντήσεις για το στάδιο κα Πατούλη…

Επανέρχεται το μέλος του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ (νομικό πρόσωπο Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης) Παναγιώτης Μπόλλας στο θέμα της εργολαβίας για το έργο συντήρησης των αποδυτηρίων του δημοτικού σταδίου Πεύκης (Ερωτήματα για εργασίες στο Στάδιο Πεύκης & «αιχμές» προς ΠΕΑΠ από τον Π. Μπόλλα), θεωρώντας ότι ο τρόπος που η πρόεδρος του Ν.Π., Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, απάντησε σχετικό ερώτημά του, καταδεικνύει σαφώς “το μη σύννομο της διαδικασίας”.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Π. Μπόλλας αναφέρει:

Ακόμα περιμένω την απάντηση από την αξιότιμη πρόεδρο του Δ.Σ. ΠΕΑΠ κ. Πατούλη σχετικά με το προ ημερών κείμενό μου που δημοσιεύτηκε στον Τύπο και το οποίο περιείχε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούσαν στο “καταδρομικού τύπου” έργο συντήρησης των αποδυτηρίων του δημοτικού σταδίου.

Όπως ασφαλώς θα θυμάστε στο κείμενο αυτό ρωτούσα, εν ολίγοις, αν έχει ακολουθηθεί όλη η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία για μια τέτοια εργολαβία.

Οφείλω, βεβαίως, να ομολογήσω ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ΠΕΑΠ (20/10/2015) η κ. Πατούλη μου παρουσίασε μια έγγραφη απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας επί του θέματος, η οποία έλεγε ότι το έργο εκτελέστηκε με αυτεπιστασία και με τη συνδρομή εξωτερικού συνεργάτη, χωρίς να υπάρξει οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά του Δήμου μας.

Η απάντηση αυτή, σύμφωνα με την κ. Πατούλη, προκλήθηκε κατόπιν δικού της έγγραφου ερωτήματος προς την Τεχνική Υπηρεσία, προκειμένου να μπορέσει εκείνη να μου απαντήσει.

Παρ΄ όλο που αυτές οι ενέργειες από την πλευρά της κ. Πατούλη δεν μπορεί να θεωρηθούν άμεση απάντηση από το ΠΕΑΠ στα ερωτήματά μου, εν τούτοις καταδεικνύουν σαφώς το μη σύννομο της διαδικασίας προκαλώντας νέα ερωτήματα με κυριότερο το ποιος είναι ο εξωτερικός συνεργάτης – εργολάβος και για ποιους λόγους κάνει έργο χωρίς να χρεώσει τον Δήμο, κρατώντας κρυφή την ταυτότητά του.

Διότι είναι δύσκολο σε όλους μας να δεχθούμε, στη σημερινή οικονομική συγκυρία, το ότι υπάρχει κάποιος που κάνει δωρεάν έργο, που κρατά κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει άλλη ωφέλεια από τον Δήμο.

Αλλά ακόμη κι αν έτσι είναι, σε ποια συνεδρίαση του Δ.Σ. ΠΕΑΠ ή και του Δημοτικού Συμβουλίου συζητήθηκε τέτοιου είδους προσφορά και με ποια σχετική απόφαση έγινε η αποδοχή της όπως ρητά ορίζει ο νόμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet