Σε γιορτή της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο. Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Σε γιορτή της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο. Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη

Στη γιορτή Αθλητισμού του Α.Ο. Λυκόβρυσης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, στο διαδημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο πρόεδρος, Κώστας Διαμάντης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου διοργάνωσαν με επιτυχία την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, ενόψει καλοκαιριού, μαζί με τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας.

Η κα Πατούλη συγχαίροντας τους ιθύνοντες και προσωπικά τον κ. Διαμάντη «που αγωνίζεται δίπλα στα παιδιά μας για την κατάκτηση όλο και υψηλότερων στόχων» όπως ανέφερε, έδωσε, επίσης, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλούμενους και στις οικογένειές τους, ενώ σημείωσε ότι: «Όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο Αύριο για τα παιδιά μας». Παράλληλα, ειδική αναφορά έκανε στις επιτυχίες των πρωταθλητών τζούνιορ ΕΠΣΑ και προτζουνιορ sl-1 που τους απονεμήθηκαν κύπελλα.

Μεταξύ άλλων η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος τόνισε:

«Σε μια περίοδο που όλα αναιρούνται και καταρρίπτονται, ο Α.Ο. Λυκόβρυσης με το έμψυχο δυναμικό του κάνει τη διαφορά, αναδεικνύοντας τις αρετές του αθλήματος μέσα από τα υψηλά ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι που υπηρετεί. Μας κάνετε υπερήφανους καθημερινά, συνεχίστε να αγωνίζεστε για την ομάδα, τους γονείς και φυσικά για εσάς τους ίδιους. Εύχομαι περισσότερες επιτυχίες του χρόνου, ανοδική πορεία και φυσικά πίστη στα όνειρά σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet