Σε εκδήλωση τιμής στον Γιώργο Αλεξόπουλο η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Σε εκδήλωση τιμής στον Γιώργο Αλεξόπουλο η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Τιμώντας τη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Αλεξόπουλου η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παραβρέθηκε στη γιορτή αθλητισμού του ΚΑΟΛ που διοργανώθηκε στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ της Λυκόβρυσης την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Η μετονομασία του γηπέδου σε «Γιώργος Αλεξόπουλος» αποτέλεσε τη σφραγίδα της ξεχωριστής αθλητικής συνδιοργάνωσης, που αγκαλιάστηκε θερμά από δεκάδες δημότες, κοινωνικούς φορείς, πολίτες, αθλητές, με προεξέχουσα παρουσία την οικογένεια του εκλιπόντος.

Η κα Πατούλη συνομίλησε με τους γονείς και τα μέλη της οικογένειας του Γιώργου Αλεξόπουλου, δηλώνοντας ότι «η μνήμη του θα παραμείνει ζωντανή παρακαταθήκη για όλη την αθλητική οικογένεια του τόπου μας». Παράλληλα, η ίδια εξήρε, όπως σημείωσε, «τον συμβολισμό που εκπορεύεται μέσα από την κοινωνικά επιβεβλημένη πράξη μετονομασίας του γηπέδου, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ως πράξη ύψιστης ευθύνης και συνάμα ειλικρινούς τιμής σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά στην αγαπημένη του ομάδα μπάσκετ, τον ΚΑΟΛ, και ευρύτερα στην ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος της περιοχής».

Των εκδηλώσεων, προηγήθηκε ο αγιασμός της Ομάδας του Καλαθοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης για τη σεζόν και ακολούθησε φιλικός αγώνας στη μνήμη του Γ. Αλεξόπουλου, ενώ τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Γιάννη Ιωαννίδη που έδωσε το «παρών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet