Σε εκδηλώσεις αθλητικών συλλόγων ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Σε εκδηλώσεις αθλητικών συλλόγων ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ

Σε εκδηλώσεις αθλητικών συλλόγων του ΔήμουΛυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε επ΄ ευκαιρία της λήξης της τρέχουσας αθλητικής περιόδου της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Α.Ο. Πεύκης.

Ο κ. Φωτίδης έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, στους προπονητές και στους γονείς που στηρίζουν τον Σύλλογο και δεσμεύτηκε ότι η δημοτική Αρχή και το ΠΕΑΠ θα συνεχίσουν να στηρίζουν σταθερά με όλα τα μέσα και τις δομές τους Συλλόγους του Δήμου.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ βρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή του Αστέρα Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης», που ήταν κατάμεστο, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι αθλητές και αθλήτριες παρουσίασαν τα προγράμματα τους και πρόσφεραν μοναδικό θέαμα στους φίλους και γονείς που παρευρέθηκαν στην γιορτή. Ο κ. Φωτίδης στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τους αθλητές τους προπονητές και τη διοίκηση για τις μεγάλες διακρίσεις, αναφέρθηκε στηνεπιτυχία της δημοτικής Αρχής και του δημάρχου για τη νομιμοποίηση του γηπέδου, η οποία παρελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet