Σε φόντο ασπρόμαυρο… βάφει Λυκόβρυση & Πεύκη ο «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Σε φόντο ασπρόμαυρο… βάφει Λυκόβρυση & Πεύκη ο «Αριστοτέλης»

Σε φόντο ασπρόμαυρο… βάφει Λυκόβρυση και Πεύκη ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» φτιάχνοντας υπαίθριες σκακιέρες σε σχολεία και διάφορα σημεία του Δήμου.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, με δικά του έξοδα και πολλή αγάπη για το σκάκι και τη διάδοσή του στους μαθητές των δημοτικών σχολείων, σχεδίασε και υλοποίησε τη 2η υπαίθρια σκακιέρα στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης. Στη συνέχεια και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Εθελοντισμού, κ. Γκαραβέλα, ο Σύλλογος έφτιαξε δύο ακόμα υπαίθριες σκακιέρες στην πλατεία Σοφούλη Πεύκης και στην κεντρική πλατεία Λυκόβρυσης στις οποίες το πρωί του Σαββάτου 2 και της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν δράσεις για τον εθελοντισμό και τα παιδιά έπαιξαν σκάκι με την καθοδήγηση του δασκάλου του Συλλόγου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η πραγματικά όμορφη ιδέα των υπαίθριων σκακιέρων έχει αρχίσει και υλοποιείται και σταδιακά θα φτιάξουμε σε όλα τα προαύλια των σχολείων του Δήμου μας σκακιέρες, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το πνευματικό αυτό παιχνίδι» τονίζει ο Σύλλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet