Σημαντικές επιτυχίες για τον «Αριστοτέλη» στην 4η αγωνιστική των πρωταθλημάτων σκάκι
Αθλητισμός

Σημαντικές επιτυχίες για τον «Αριστοτέλη» στην 4η αγωνιστική των πρωταθλημάτων σκάκι

Με πολύ σημαντικές επιτυχίες  σε πέντε διοργανώσεις όπου  συμμετέχει  ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικό και Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» έκλεισε η 4η  αγωνιστική  των  ομαδικών πρωταθλημάτων στις  κατηγορίες  κάτω των 8  ετών, κάτω των 10, κάτω των 14  και στην κατηγορία Βετεράνων Σκακιστών.

Στις δύο από αυτές οι ομάδες του συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης βρίσκονται στη δεύτερη θέση και διεκδικούν το 1ο Κύπελλο, αν νικήσουν την τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή 20  Μαΐου των αντιπάλων τους. Συγκεκριμένα, η ομάδα κάτω των 8 πέτυχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες και θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ομάδα του Φυσιολάτρη Νικαίας. Με νίκη κατακτά  την 1η θέση στην Αττική στην Κατηγορία της.

Την Κυριακή 13 Μαΐου ο «Αριστοτέλης» νίκησε την πολύ ισχυρή ομάδα της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας Νέα Ιωνίας, με σκορ 2-1 και πέρασε στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του «Αριστοτέλη» κάτω ων 10 ετών του Β’ Ομίλου πέτυχε 3 νίκες σε 4 αγώνες και σε  περίπτωση νίκης επί του πανίσχυρου Πανιωνίου θα κατακτήσει την Α’ θέση  στην Κατηγορία της. Η  ομάδα του «Αριστοτέλη» κάτω των 10 του Α’ Ομίλου επεκράτησε του Πειραϊκού εκτός έδρας  και βρίσκεται στη 10η θέση ανάμεσα σε 38 ομάδες, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες.

Επίσης η πρώτη ομάδα κάτω των 14 νίκησε τη Β’ ομάδα κάτω των 14 στην τοπική αναμέτρηση, με σκορ 2,5-1,5 και έχει πετύχει 2 νίκες σε 4 αγώνες.

Τέλος, η ομάδα των Βετεράνων σκακιστών του «Αριστοτέλη» νίκησε την ομάδα «Κότινος Χολαργού» με σκορ 2-1.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους σκακιστές που τηρούν πάντα το «ευ αγωνίζεσθαι» και τους εύχεται να νικήσουν και στον τελευταίο αγώνα, προσφέροντας κι άλλες χαρές και κύπελλα στην τροπαιοθήκη του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet