Σκακιστικές επιτυχίες του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Σκακιστικές επιτυχίες του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι νεαροί σκακιστές του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» σε διοργανώσεις αγώνων από την ΕΣΣΝΑ και στην Κατηγορία κάτω των 12 ετών, αγωνιζόμενοι με την πολύ ισχυρή ομάδα του Σ.Ο. Περιστερίου, εκτός έδρας την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018.

Οι σκακιστές του Συλλόγου «Αριστοτέλης» επικράτησαν με σκορ 2,5 – 1,5 την 3η αγωνιστική πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Ήδη, βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας ανάμεσα σε 53 ομάδες, με 5 βαθμούς, έχοντας πετύχει δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις  αγώνες και με στόχο μια υψηλότερη θέση. Οι αδελφοί Αναστάσης και Μιχάλης Βάσσης πέτυχαν τις δύο νίκες, ενώ ο Ανδρέας Γρίβας αναδείχτηκε ισόπαλος.

Επίσης, η Α΄ Ομάδα του «Αριστοτέλη» πέτυχε την 3η νίκη σε επτά αγώνες και τερμάτισε στην 20ή θέση, σε ισοβαθμία, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, με την 16η, συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς με τρεις νίκες και μία ισοπαλία για το Πρωτάθλημα «Σπύρος Μπίκος Α΄», ανάμεσα στις 38 καλύτερες ομάδες της Αττικής όλων των Κατηγοριών.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Αριστοτέλης» συγχαίρει τους σκακιστές του και τους εύχεται συνέχιση των επιτυχιών τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet