Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή αθλητισμού του Α.Ο. Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή αθλητισμού του Α.Ο. Πεύκης η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Δίπλα στις ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης βρέθηκε, για άλλη μια φορά, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ κι επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στη γιορτή αθλητισμού που διοργανώθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.

Στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας γιορτής η κα Πατούλη συνεχάρη προσωπικά τον πρόεδρο του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρο Μονεμβασιώτη και τα μέλη του Δ.Σ., για την αξιέπαινη προσπάθεια που επιτελούν, δημιουργώντας και αναδεικνύοντας ταλέντα – αθλητές, υγιή πρότυπα για τους νέους, που προάγουν τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η κα Πατούλη, στον σύντομο χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων, ανέφερε τα εξής:

«Ο Α.Ο. Πεύκης αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του Δήμου μας και έχουμε ευθύνη όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά να στηρίζουμε και να ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιθύνοντες του Συλλόγου, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Ως πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, αλλά και ως μάχιμη δημοτική σύμβουλος σήμερα, στήριξα έμπρακτα και συνεχίζω να προσφέρω ειλικρινώς στον Σύλλογο και το Δ.Σ., αγκαλιάζοντας από κοινού δράσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες που δίνουν στη νεολαία κίνητρα για περισσότερη δραστηριοποίηση στις κοιτίδες του Αθλητισμού.

»Άλλη μια αγωνιστική χρονιά έλαβε τέλος, με τους γονείς, τους προπονητές, αλλά και εμάς τους ίδιους να είμαστε υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά. Συγχαρητήρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet