Στην καλοκαιρινή γιορτή του Αστέρα Πεύκης ο Δ. Κατραμάδος
Αθλητισμός

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Αστέρα Πεύκης ο Δ. Κατραμάδος

Την καλοκαιρινή γιορτή του Αστέρα Πεύκης παρακολούθησε ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) Δημήτρης  Κατραμάδος.

Ο κ. Κατραμάδος τόνισε σχετικά:

«Είμαι πολύ τυχερός που πριν από πέντε χρόνια εμπιστεύτηκα τις κόρες μου στη μεγάλη οικογένεια του Αστέρα Πεύκης, ο οποίος όχι μόνο τους μεταδίδει την αγάπη για τον αθλητισμό, αλλά και τον σεβασμό, το ήθος και την πραγματική έννοια του “ευ αγωνίζεσθαι”.

»Ο Αστέρας Πεύκης αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την πόλη μας, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά μας να βάλουν τις βάσεις του αθλητισμού σε ένα ασφαλές και επαγγελματικό περιβάλλον και να κάνουν πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο. Ο Σύλλογος με τις επιτυχίες του σε πανελλήνιες και παγκόσμιες διοργανώσεις  τιμάει την πόλη μας.

»Είναι μεγάλη μου χαρά που βράβευσα τους αθλητές Λυδία Τούστζογλου, Μανώλη Φραγιαδάκη, Άννα-Μαρία Μουρατιάδη.

»Ως δημοτικός Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων θα συνεχίσω να είμαι έμπρακτα δίπλα στον Αστέρα Πεύκης. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου, Δημήτρη Κασάπογλου, στους προπονητές, στους γονείς και σε όλους τους μικρούς αθλητές».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κατραμάδος και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τον πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάση Βασιλειάδη, και να συζητήσουν τη συνδιοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της διαδημοτικής δράσης του τομέα Αθλητισμού και Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων επισήμων ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Κώστας Μπαλδεράνος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης, Σταύρος Μονεμβασιώτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet