Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστέρα Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης
Αθλητισμός

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστέρα Πεύκης ο Τ. Μαυρίδης

Σε εορταστικό κλίμα και με πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Ομίλου «Αστέρας Πεύκης» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την παρουσία του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου, αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο, Δημήτρη Κασάπογλου, γιατί όπως είπε «τα παιδιά του Δήμου μας, είναι το μέλλον της πατρίδας μας και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Επομένως, όσοι σχετίζονται με την εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών μας, χρειάζονται και θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μας και την ηθική επιβράβευσή μας». Πρόσθεσε ακόμη ότι ο  Αθλητικός Όμιλος «Αστέρας Πεύκης» αποτελεί έναν πολύ δραστήριο σύλλογο και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος σημείωσε: «Επ ευκαιρίας της εκδήλωσης αυτής, θέλω να αναφέρω ότι ο Δήμος μας έχει ήδη καταθέσει στα αρμόδια υπουργεία Περιβάλλοντος και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ολοκληρωμένη μελέτη για την ανακατασκευή του αθλητικού χώρου “Χρήστος Μωραΐτης”, στον οποίο φιλοξενούνται αθλητικές διοργανώσεις του “Αστέρα Πεύκης”, ενώ δεσμεύομαι προσωπικά ότι ο Δήμος προγραμματίζει ειδική εκδήλωση για να βραβευτούν αθλητές που έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό ή και σε παγκόσμια αθλητικά δρώμενα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Αστέρας Πεύκης», Δ. Κασάπογλου, απένειμε στον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τ. Μαυρίδη, μια αναμνηστική πλακέτα ως ευχαριστήρια ένδειξη για την αγαστή συνεργασία που έχουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και τη βοήθεια που προσφέρει, μέσω του θεσμικού του ρόλου, σε όλες τις δράσεις του ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet