Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο Τ. Μαυρίδης
Αθλητισμός

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο Τ. Μαυρίδης

Παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης (ΑΟΛ) με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά και δημοτών, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στη Λυκόβρυση.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τ. Μαυρίδης συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Κωνσταντίνο Διαμαντή, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη, όπως είπε, συνεργασία με τη δημοτική Αρχή, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά και ένα ειρηνικό, δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2017, με υγεία, για όλους.

Ακόμη, στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Λυκόβρυσης είναι μια υπέροχη αθλητική και καλά οργανωμένη οικογένεια που προάγει τον αθλητισμό, διαπαιδαγωγεί ανθρώπους με αγάπη και σεβασμό σε αξίες και ιδεώδη. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους γονείς που εμπιστεύονται τους άξιους συνεργάτες του ομίλου και το Δ.Σ. για την ουσιαστική δουλειά που επιτελούν στον αθλητισμό, στη νεολαία, αλλά και στην τοπική μας κοινωνία», δήλωσε ο κ. Τ. Μαυρίδης.

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, η απερχόμενη πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, η κατά τόπον αντιδήμαρχος της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, Ευθυμία Τσεκούρα, ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης, Χρήστος Σκαμάκης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Παπανικολάου και η δημοτική σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet