Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο. Λυκόβρυσης η Μ. Πατούλη

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο. Λυκόβρυσης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Διαμαντόπουλος» στη Λυκόβρυση.

Στη συγκινητική ατμόσφαιρα, με αφορμή τη δημόσια δήλωση του προέδρου του Συλλόγου, Κώστα Διαμάντη, ενώπιον των μελών, των οικογενειών και των φίλων της ομάδας, ότι παραιτείται από τα καθήκοντα του προέδρου το επόμενο διάστημα, μετά από μια ομολογουμένως αναγνωρισμένη πολυετή και επαινετική διαδρομή στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της Λυκόβρυσης, η κα Πατούλη στον χαιρετισμό της ανέδειξε τη χαρισματική προσωπικότητα του ίδιου, τις ικανότητές του και την κατάκτηση των στόχων που πέτυχε λέγοντας τα εξής:

«Ο κ. Διαμάντης μέσα από την αδιαμφησβήτητα επιτυχημένη πορεία του ως πρόεδρος της μεγάλης οικογένειας του Α.Ο. Λυκόβρυσης μας απέδειξε ότι όταν θέτεις στόχους με ξεκάθαρη στρατηγική και επιμένεις μέχρι τέλους τότε κερδίζεις. Είχαμε μια άψογη συνεργασία όταν είχα την ευθύνη της διοίκησης του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, διαμορφώνοντας από κοινού λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου, αλλά και προωθώντας δράσεις για την ανάδειξη των αθλητικών αρετών. Ο ίδιος αποτελεί παράδειγμα για όλους, διότι μέσα από τη διοικητική του ικανότητα κατάφερε αναντίρρητα να αναβαθμίσει ποιοτικά και αγωνιστικά τον Σύλλογο, να εξορθολογίσει τα οικονομικά του, να διεκδικήσει καλύτερες υποδομές, να προάγει τη νέα φιλοσοφία του “ευ αγωνίζεσθαι” στο εσωτερικό, αλλά και εξωτερικό περιβάλλον της ομάδας, καθώς και να κερδίσει την αμέριστη εμπιστοσύνη όλων των οικογενειών και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Η θητεία του, αλλά και η προσωπικότητα του κ. Διαμάντη, θα μου επιτρέψετε να πω, πως είναι αναντικατάστατη. Ωστόσο όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει σίγουρα ένας άλλος. Του εύχομαι ολόψυχα κάθε ευόδωση των προσδοκιών του».

Η κα Πατούλη δήλωσε αρωγός στις προσπάθειες του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη, τους φίλους και τις οικογένειες της ομάδας καλή και ανοδική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet