Στην τελετή βράβευσης Ελλήνων αθλητών από την ΕΟΕ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Αθλητισμός

Στην τελετή βράβευσης Ελλήνων αθλητών από την ΕΟΕ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Σε μια λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε με πρώτους και καλύτερους τον γυμναστή Λευτέρη Πετρούνια και την επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη.

Στην εκδήλωση της ΕΟΕ προσκαλεσμένος ήταν και ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης 2007-2011 και επί τιμή πρόεδρος των Αθλητικών Συντακτών και κάτοχος του παράσημου Olympic Order της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην αρχή της εκδήλωσης η ΕΟΕ τίμησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ακολούθησαν προσωπικότητες που ξεχώρισαν εκτός αθλητικών γηπέδων, όπως ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, για τα μεγάλα βάρη που σηκώνουν οι κάτοικοι της περιοχής στο προσφυγικό, κάτι που έχει αναγνωρίσει και η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, η πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου και η χορογράφος Άρτέμις Ιγνατίου για τη συμβολή τους στις τελετές αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη βράβευση ταλαντούχων αθλητών και αθλητριών από αρκετά αθλήματα που δίνουν μεγάλες ελπίδες για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, στον χαιρετισμό του απηύθυνε έκκληση προς τους επιχειρηματίες να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, ενώ ζήτησε από την Πολιτεία να αντιμετωπίσει ευνοϊκά το θέμα των προνομίων των αθλητών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet