Στην τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ Πεύκη, Ψυχικό, Βριλήσσια και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Στην τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ Πεύκη, Ψυχικό, Βριλήσσια και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Σε έναν αγώνα όπου ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, η Πεύκη κέρδισε τον Χαλκηδονικό με σκορ 1-0, στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης και πέρασε στην τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ του ματς στο 29′, με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Μιχαήλ. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Χαλκηδονικού πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΕΥΚΗ: Κουτρουμάνος, Κλέτσας, Μότσιος, Παππάς Δ., Παππάς Χ., Καπίρης (73′ Γκέκας), Κατιάι Φ., Χριστόπουλος (46′ Κυριακόπουλος), Κατιάι Τ. (87′ Οικονόμου), Μιχαήλ (61′ Κρητικός), Καραχάλιος.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Αραπογιάννης, Νίκα, Παλιούρας, Δόγανος, Χριστιανός (73′ Σέφερος), Μαντατζής, Τσελεπής (61′ Ράγιας), Παπαδέλης (63′ Γρατσίας), Αντωνόπουλος, Χύτας.

Στο γήπεδο της Γλυφάδας, το Ψυχικό πήρε τη νίκη απέναντι στον Κεραυνό, χάρη στο τέρμα του Κέφη στο 21′ και πλέον περιμένει τον επόμενο αντίπαλό του.

Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παπαγγελής, Γαλημίτης (85′ Χαλιλάι), Σιόζος, Ιωακειμίδης (89′ Εφραιμίδης), Στέλλιου, Κολοκυθάς, Σκεντάι, Ρεσούλι (71′ Καπλάνης), Παπαδόπουλος, Κούτρας, Μιραφιόρι (85′ Συννεφιάς).

Π.Ο. ΨΥΧΙΚΟΥ: Κοντογεώργος, Καπάταης (46′ Κούρτι), Γκόντζος, Μεσίνι, Τσέλικας, Βραχιμλάρι, Λαμπρίδης, Παπαδόπουλος (74′ Καραγιάννης), Κέφης, Λεοντίου (81′ Πρωτοψάλτης), Αρτσάνος.

«Βροχή» τα γκολ στη Νέα Ιωνία στον αγώνα ανάμεσα στην Αλσούπολη και τον Πανιώνιο Ερασιτέχνες, με τους τελευταίους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-2.

Μόλις στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Μπακούρης σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι. Τελικώς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ, με το γκολ-πέναλτι του Παπαδόπουλου στο 36′, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι κυλούσε χωρίς σκοράρισμα, μέχρι το 78′, οπότε ο Ξυγκόρος ισοφαρίζει για τον Πανιώνιο. Το 1-1 ωστόσο διατηρήθηκε μόλις δύο λεπτά, αφού στο 80′ και πάλι ο Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά την Αλσούπολη. Κι αυτός, όμως, δεν το χάρηκε πολύ, καθώς τρία λεπτά αργότερα ο Μπακούλι ισοφάρισε και πάλι για τον Πανιώνιο, για να έρθει στο 84 ο Παυλίδης να διαμορφώσει το τελικό 2-3.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Βασιλάκος, Κιάπι, Μούζος, Παπακουνάδης, Χρονόπουλος, Ιακωβίδης (58’ Πρίφτης), Τσούκας, Χαλάς, Παπαδόπουλος, Γιαννακάκος (73’ Παυλίδης).

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: Πασαλιμανιώτης, Λάμψιας, Καλαντζής, Τσαπικούνης, Τσαπατσάρης, Δαχτυλίδης, Μπάκουλι, Νίνο, Βλαχάκης (85’ Ζούμας), Οικονόμου (61’ Παπαδόπουλος), Ξυγκόρος.

Στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης/Λυκόβρυσης ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Εθνικού Αστέρα με 2-1 και να είναι αυτός που θα περάσει στον επόμενο γύρο.

Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Δ. Τσερώνη, που σκόραρε δύο φορές, στο 4′ και στο 66′, η ομάδα των Βορείων πέτυχε τον στόχο της. Το γκολ της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων πέτυχε στο 47′ ο Πατσιαλός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Μαργαρίτης, Σαρηγιαννόπουλος (20′ λ.τ. Δέμης), Κανδρής, Καπελλές, Σιακαβάρας, Μπούγιας, Τσερώνης, Τσιάκαλος, Κερτσούκου, Καπλάνης, Κόκκινος (61′ Βιτορεάνου).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γαρδίκης, Ξύδας, Μιχόπουλος, Χονδρογιάννης, Μπαρμπαλιάς, Βουτυράς Δ., Αδαμάκης (73′ Μπαμπάτσικος), Μερμήγγης (50′ Αλεξίου), Γαβριήλ (59′ Βουτυράς Σ.), Μπανιάς, Πατσιαλός.

Εκτός θεσμού έμεινε και ο Άρης Χολαργού που γνώρισε την ήττα στο γήπεδο «Μ. Κρητικόπουλος» της Καισαριανής από τον Μικρασιατικό, με σκορ 4-0.

Στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας η Ελευθερούπολη δεν τα κατάφερε απέναντι στα Βριλήσσια, τα οποία πήραν το ματς στην παράταξη με σκορ 3-1, «σφραγίζοντας» το εισιτήριό τους για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet