Στην 36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Αθλητισμός

Στην 36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Στην 36η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή παρέστη ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Στη μεγάλη εκδήλωση του ΠΣΑΠ, που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι παίκτες της περιόδου 2016-17, όπως τους ανέδειξαν σε μυστική ψηφοφορία οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους.

Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αναδείχτηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, καλύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), καλύτερος τερματοφύλακας ο Ανδρέας Γιαννιώτης (Πανιώνιος και σήμερα Ατρόμητος), καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής ο Μάρκους Μπεργκ (ΠΑΟ), καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο 19χρονος Παναγιώτης Ρέτσος (Ολυμπιακός) που με ποσό άνω των 20 εκατομμυρίων μεταγράφηκε στην Μπάγερν Λεβερκούζεν. Με την ψήφο των παικτών κορυφαίος προπονητής αναδείχτηκε ο Βλάνταν Ίβιτς (ΠΑΟΚ) και κορυφαίος διαιτητής ο Τάσος Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών.

Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος, επί χρόνια πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών και δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011, καλεσμένος στη γιορτή, μίλησε με τους πρωταγωνιστές και συνεχάρη τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ και μέσο του Πανιωνίου Παναγιώτη Κόρμπο, για την επιτυχία της εκδήλωσης. «Οι αληθινοί πρωταγωνιστές των γηπέδων είναι οι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει αυτό να το αντιληφθούν όλοι» τόνισε.

«Έχουμε όλοι υποχρέωση, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, δημοσιογράφοι και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να συμβάλλουμε ώστε στις εξέδρες να ξαναδούμε οικογένειες και τους θεατές να κάθονται δίπλα ο ένας στον άλλο έστω κι αν υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet