Στηρίζει το έργο της Μ. Πατούλη στο ΠΕΑΠ ο ανεξάρτητος Γ. Κωνσταντόπουλος
Αθλητισμός

Στηρίζει το έργο της Μ. Πατούλη στο ΠΕΑΠ ο ανεξάρτητος Γ. Κωνσταντόπουλος

Παρέμβαση για τις εξελίξεις στο ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με την παραίτηση της προέδρου, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη («Τα βρόντηξε κάτω» η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη από το ΠΕΑΠ), κάνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Γ. Κωνσταντόπουλος τονίζει ότι επί θητείας της κας Μ. Πατούλη-Σταυράκη πραγματοποιήθηκε αξιόλογο έργο στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Δήμου. Την ίδια άποψη εξέλαβε, άλλωστε, και από δημότες, όπως επισημαίνει στην ακόλουθη παρέμβασή του:

Με αφορμή τη χθεσινή δημοσιοποίηση της παραίτησης της κας Πατούλη, από το αξίωμα της προέδρου του ΠΕΑΠ του Δήμου μας, θα ήθελα να παρέμβω, καταθέτοντας τη δική μου άποψη, για τη θητεία της στο ανωτέρω αξίωμα, αφουγκραζόμενος  τις απόψεις της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας και χωρίς να έχω την παραμικρή διάθεση να γίνω αρεστός στην πρόεδρο του ΠΕΑΠ.

Ως δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας αρχικά, και ανεξαρτητοποιηθείς στη συνέχεια, υπήρξα αντίθετος πολλές φορές με τις επιλογές της διοίκησης του δημάρχου και κατά συνέπεια και της κας Πατούλη ως προέδρου του ΠΕΑΠ.

Στην πορεία όμως διαπίστωσα ότι –ανεξαρτήτως των πολιτικών μας διαφορών– επιτελέσθηκε αξιόλογο έργο, και η πεποίθησή μου αυτή ενισχύθηκε από πληθώρα σχολίων που εισέπραξα από συνδημότες μου για το πλούσιο, ποιοτικό, και δωρεάν πολιτιστικό, αθλητικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Εντυπωσιάστηκα και αιφνιδιάστηκα, καθώς τα σχόλια αυτά προέρχονταν κυρίως από πολίτες που δεν είχαν ψηφίσει τη σημερινή διοίκηση, ούτε είχαν κάποια ευνοϊκή προδιάθεση για την πρόεδρο του ΠΕΑΠ.  

Εκφράζοντας ακριβώς το συναίσθημα και την αξιολογική κρίση των συμπολιτών μας τοποθετήθηκα ανάλογα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρουσιάστηκε ο απολογισμός του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, από τον οποίο προέκυψε κυρίως η σημαντική μείωση των συνδρομών σε όλες τις δομές του ΠΕΑΠ και ο εξορθολογισμός της οικονομικής του λειτουργίας.

Ελπίζω ότι τελικά δεν θα επικρατήσει στον Δήμο μας η μικροπολιτική, η πολιτική σκοπιμότητα, οι αγκυλώσεις και η μικροψυχία των συναδέλφων μου της διοίκησης του Δήμου και προσωπικά του δημάρχου, καθώς θεωρώ ότι τέτοιες συμπεριφορές, θα αποβούν επιζήμιες στην υποχρέωσή μας, να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις Πολιτισμού και Αθλητισμού στους συμπολίτες μας, που είναι τόσο απαραίτητες στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet