Στη γιορτή του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Αθλητισμός

Στη γιορτή του Α.Ο. Λυκόβρυσης ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στη διπλή γιορτή του Α.Ο. Λυκόβρυσης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019. Παράλληλα με την καθιερωμένη ετήσια γιορτή για τις ακαδημίες του συλλόγου, εφέτος γιορτάστηκε και η άνοδος της ανδρικής ομάδας στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν φίλοι της ομάδας, γονείς και μέλη των ακαδημιών, ενώ πέραν του δημάρχου, παρέστησαν ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  και ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός.

Ο κ. Μαυρίδης, που συμμετείχε και στην απονομή των μεταλλίων. δήλωσε σχετικά: «Ο Α.Ο. Λυκόβρυσης μάς έκανε εφέτος χαρούμενους και υπερήφανους με την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, ενώ σημαντική δουλειά γίνεται και στις ακαδημίες της ομάδας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης, στους προπονητές και στους αθλητές της ομάδας. Ως Δήμος έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία, διότι πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε τα επόμενα χρόνια, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet