Στις 27 Οκτωβρίου τα εγκαίνια στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Στις 27 Οκτωβρίου τα εγκαίνια στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, προσκαλεί τους πολίτες να παραστούν στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 στον χώρο του Κέντρου, επί των οδών Γ. Παπανδρέου, Βενιζέλου και Λυκόβρυσης.

«Η παρουσία των δημοτών θα αποτελέσει τιμή για τους Δήμους και για την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδότησε το έργο και θα συμβάλλει στην ανάδειξη των πολύ σημαντικών νέων εγκαταστάσεων» σημειώνεται στην πρόσκληση.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε νέες εγκαταστάσεις στο Διαδημοτικό Αθλητικό Κέντρο, τις οποίες θα αξιοποιήσουν τα σωματεία, οι αθλητές και οι αθλήτριες των δύο Δήμων.

»Για εμάς, στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι πολύ σημαντικό ότι ολοκληρώθηκε αυτό το έργο, όπως και ο πολυχώρος στη Λυκόβρυση που αναβαθμίζουν αθλητικά τη Δημοτική Κοινότητα Λυκόβρυσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γειτονικό Δήμο για τη συνεργασία και την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδότησε το έργο».

Και κατέληξε: «Μαζί με τον συνάδελφο δήμαρχο Μεταμόρφωσης θα είμαστε εκεί το Σάββατο το πρωί και περιμένουμε τους πολίτες των Δήμων για να εγκαινιάσουμε από κοινού τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet