Συγχαρητήρια δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Θερμά συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα και την ομάδα νεανίδων του ΚΑΟ Λυκόβρυσης για την άνοδό τους σε ανώτερη κατηγορία δίνει ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Η ανδρική ομάδα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης εξασφάλισε την άνοδο στη Γ΄ ΕΣΚΑ μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Βριλησσιακό, προλειαίνοντας το έδαφος στην 25η επέτειο από την ίδρυσή του για την επιστροφή στις μεγάλες κατηγορίες μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας του.

Στο ίδιο τέμπο, οι νεάνιδες της Λυκόβρυσης ανέβηκαν στην Α΄ ΕΣΚΑ μετά τη νίκη που πέτυχαν επί της Α.Ο. Ένωση Ηλίου.

«Οι αθλητικές αυτές επιδόσεις μάς κάνουν ιδιαίτερα περήφανους για τους αθλητές και ευρύτερα τα παιδιά του Δήμου μας», επισημαίνει ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, και αποδίδει τα εύσημα και πολλά συγχαρητήρια τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στην ομάδα των νεανίδων Λυκόβρυσης. «Οι νίκες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα προς μίμηση που έχει να προσφέρει ο Δήμος μας, καθώς μας δείχνουν πως όταν βάζουμε στόχους και προσπαθούμε σκληρά μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη χαρά που δώσατε στον Δήμο μας με τις σημαντικές σας νίκες», κατέληξε σχετικά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet