Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στους Έλληνες αθλητές
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη στους Έλληνες αθλητές

Θερμά συγχαρητήρια στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές για τις πρωτιές και τις λαμπρές επιδόσεις τους στο 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Βερολίνο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκώβη και στο διεθνές τουρνουά τένις Rogers Cup στο Τορόντο, εκφράζει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Οι διαδοχικές σημαντικές διεθνείς επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών μας, με την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών μεταλλίων, τριών αργυρών και ενός χάλκινου, σε κορυφαίες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, γέμισαν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με ρίγη συγκίνησης και αισθήματα εθνικής υπερηφάνειας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της δημοτικής συμβούλου.

Με την ευκαιρία των σημαντικών αυτών διακρίσεων, η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, απευθυνόμενη στις αθλήτριες και αθλητές της χώρας μας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με τις πρωτιές και τις σημαντικές διακρίσεις σας επαναφέρατε την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα πρόσωπά μας. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας κάνετε υπερήφανους, που κρατάτε την Ελλάδα και τη σημαία μας ψηλά, που μέσα από τις νίκες σας γίνεστε για καθέναν μας ξεχωριστά το παράδειγμα για το πώς να κατακτούμε τους στόχους μας στους στίβους της ζωής.

»Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο μιας νέας γενιάς Ελλήνων που δεν τα παρατά, αγωνίζεται, κατακτά, κερδίζει τον θαυμασμό της διεθνούς κοινότητας και μία σημαντική θέση στην καρδιά μας.

»Καλή δύναμη σε όλους σας για μια λαμπρή πορεία με κορυφαίες επιδόσεις και νέες κατακτήσεις με τα ελληνικά χρώματα και στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet