Συνεχίζονται οι σκακιστικές επιτυχίες για τον «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Συνεχίζονται οι σκακιστικές επιτυχίες για τον «Αριστοτέλη»

Η ομάδα σκάκι παμπαίδων κάτω των 12 ετών του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης», συνεχίζοντας τις επιτυχίες της, πέτυχε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στη Λυκόβρυση, νέα μεγάλη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στην ισχυρή και έμπειρη ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας με το ευρύ σκορ 5 – 0,5 δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη δυναμική της.

Έτσι, με τρεις συνεχόμενες νίκες η ομάδα του Συλλόγου τερμάτισε σε μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Αττικής κάτω των 12 ετών.

Η προσπάθεια των σκακιστών Χάρη Ξανθόπουλου, Γιώργου Κορδιστού, Βασίλη Σαμουρίδη, Θάνου Παπαδόπουλου, Εύας Λιθοπούλου και Αντώνη Ξυλόκοττα είναι αξιέπαινη και με τη βοήθεια των προπονητών Δημήτρη Ντουντανιώτη και Σταμάτη Γλεζέλη αποδίδει καρπούς και τιμά τον σύλλογο «Αριστοτέλης».

«Αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά καθώς και στους γονείς τους που με τη στήριξή τους τα οδηγούν σε νίκες, ευχαριστούμε πολύ όλους και τους ευχόμαστε να μην τελειώσουν αυτές οι επιτυχίες στο κορυφαίο πνευματικό άθλημα που υπηρετούμε όλοι μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet