Τα «αστέρια» του Αστέρα Πεύκης στον Τάσο Μαυρίδη
Αθλητισμός

Τα «αστέρια» του Αστέρα Πεύκης στον Τάσο Μαυρίδη

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, υποδέχθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2018 στο γραφείο του την αποστολή των αθλητών και των προπονητών του Αστέρα Πεύκης, που συμμετείχαν στο 26ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο κ. Μαυρίδης συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κασάπογλου, καθώς κι όλους τους αθλητές και τους προπονητές, για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες τους και αντάλλαξε δώρα με τα μέλη της αποστολής, ενώ υποσχέθηκε ότι στην επόμενη διοργάνωση στο εξωτερικό θα παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη της αποστολής:

«Με πολλή χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου την ομάδα των επιτυχιών, τον Αστέρα Πεύκης. Είναι μια ομάδα δυνατή που, με μεθοδικότητα, με οργάνωση, με σκληρή δουλειά, που γίνεται από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές, με αγάπη για τον αθλητισμό, με ένα Διοικητικό Συμβούλιο που, με κάθε τρόπο, στηρίζει τους αθλητές και όλοι μαζί ως μια μεγάλη οικογένεια αποδεικνύουν με τις επιτυχίες τους την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο.

»Συγχαρητήρια σε όλους αθλητές, προπονητές, στον πρόεδρο και το Δ.Σ., καθώς και στους γονείς που στηρίζουν τη κάθε προσπάθεια. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο! Ο Δήμος κι εγώ προσωπικά θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά τους να φέρουν και άλλες επιτυχίες στην πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet