Το ΠΕΑΠ στήριξε το 4ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα
Αθλητισμός

Το ΠΕΑΠ στήριξε το 4ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Λυκόβρυσης – Πεύκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου στο 2ο Γυμνάσιο Πεύκης.

Το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στήριξε την αξιέπαινη, αθλητική αυτή πρωτοβουλία και ήταν από τους βασικούς συνδιοργανωτές μαζί με την Ένωση Γονέων Λυκόβρυσης – Πεύκης με πρόεδρο τον Διονύση Μανιάτη, τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικό & Αθλητικό Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» με πρόεδρο τον Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο και το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Ο. Πεύκης με υπεύθυνη την Μαρίνα Σταυρουλάκη. Παράλληλα, την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων το ΠΕΑΠ εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καρύμπα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρη Νικολάου.

Η κα Πατούλη κατά τη διάρκεια των απονομών απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό όπου μεταξύ άλλων τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου, ότι «Το ΠΕΑΠ στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση, κάθε νεανική προσπάθεια που έχει στο επίκεντρο την προώθηση του “ευ αγωνίζεσθαι” και την καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος. Πρόκειται για ένα πνευματικό και κοινωνικό άθλημα που οξύνει το νου, διαπλάθει ισχυρές προσωπικότητες, καλλιεργεί τις κοινωνικές αρετές, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα γόνιμο και υγιή προσανατολισμό για τους νέους μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet