Τ. Μαυρίδης: «Να φέρουμε πολλούς νέους και όχι μόνο, στον Αθλητισμό»
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης: «Να φέρουμε πολλούς νέους και όχι μόνο, στον Αθλητισμό»

Κοινή συνάντηση μεταξύ των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και του Τάσου Μαυρίδη επικεφαλής του συνδυασμού Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαΐου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουμε προτάσεις για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, του ρόλου των συλλόγων στην τοπική κοινωνία και την ενίσχυση της δράσης των σωματείων από τον Δήμο.

«Βασικός στόχος είναι να ολοκληρωθούν και να αναβαθμιστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο την εξωστρέφεια του τοπικού αθλητισμού, να προωθήσουμε τον σχολικό αθλητισμό και να συνδράμουμε ώστε η πόλη να διοργανώσει διεθνείς και εθνικές συναντήσεις. Σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη η στενή συνεργασία μεταξύ των σωματείων, αλλά και των σωματείων με τον Δήμο. Η σημερινή γόνιμή συνάντησή μας, αναδεικνύει την ανάγκη σύστασης επιτροπής αθλητισμού με τη συμμετοχή όλων των συλλόγων. Όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να φέρουμε πολλούς νέους και όχι μόνο, κοντά στον αθλητισμό», επεσήμανε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Τ. Μαυρίδης.

Ο συνδυασμός ευχαριστεί θερμά την Παρασκευή Βάσσου (Α.Ο. Πεύκης Μπάσκετ) και τους Δήμο Κασάπογλου (Αστέρας Πεύκης), Θεόδωρο Μακρυνίωτη (Α.Ο. Πεύκης Μπάσκετ), Ανδρέα Κοσκινά (ΚΑΟ Λυκόβρυσης), Γιώργο Δούση, Γιώργο Καρύμπα, Στέφανο Παπατριανταφύλλου (Τοξότης), Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο (Αριστοτέλης), Αλέκο Κωνσταντινόπουλο (Αθηνά Μαγκουφάνα), Σπύρο Τσαβάλα, Γιώργο Κουρουμάλη, Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, Νίκο Αρκά, Ιωάννη Μπούρα (Αθηνά Μαγκουφάνα). Τον Αθλητικό Όμιλο Λυκόβρυσης εκπροσώπησε ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης Χρήστος Σκαμάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet