Τ. Μαυρίδης: Στην τελική ευθεία για να παραλάβουμε το μεγάλο έργο στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης: Στην τελική ευθεία για να παραλάβουμε το μεγάλο έργο στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης

Το Οικοδομικό Τετράγωνο 9 επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, όπου βρίσκεται στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης και παράδοσης στον Δήμο το μεγάλο έργο ανάπλασης για τη Δημοτική Ενότητα Λυκόβρυσης.

Ο κ. Μαυρίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος – Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, Κωνσταντίνο Νικολιδάκη, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στον χώρο με εκπρόσωπο του αναδόχου του έργου και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Μετά την επίσκεψή του στο έργο, ο δήμαρχος δήλωσε: «Η μεγάλη αυτή ανάπλαση, που περιλαμβάνει δύο κολυμβητήρια, ένα για μικρούς και  ένα για μεγάλους, πλατεία 2,5 στρεμμάτων, μεγάλο αναψυκτήριο, υπαίθριο θεατράκι και υπόγειο πάρκινγκ, ολοκληρώθηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Μένουν ελάχιστα για να παραλάβουμε το έργο και να το παραδώσουμε στους δημότες της Λυκόβρυσης, που το περιμένουν τόσα χρόνια και έχουν πληρώσει για αυτό.

»Όπως έχω ξαναπεί, είναι ένα έργο πνοής για τον Δήμο μας, που έχει τη σφραγίδα του πρώην δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού και των συνεργατών του. Εμείς, ως νέα δημοτική Αρχή, προωθήσαμε το έργο, παρά τις δυσκολίες και πετύχαμε η Περιφέρεια Αττικής ν’ αναλάβει εξ ολοκλήρου τη χρηματοδότηση του, ώστε να απαλλαγεί  ο Δήμος μας από μια οικονομική συμμετοχή 1.300.000 ευρώ. Παράλληλα, βελτιώσαμε τη μελέτη του έργου που αφορά στη μελέτη γεωθερμίας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για να λύσουμε προβλήματα και να βελτιώσουμε τη ζωή των συνδημοτών μας. Από αυτό το μεγάλο έργο πνοής, που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, μετά από ενέργειές μας και αλλάζει την εικόνα της Λυκόβρυσης, μέχρι τα μικρότερα τα καθημερινά, που επίσης έχουν τη σημασία τους. Σε όσους μας αμφισβητούν, απαντάμε με έργα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet