Όχι στους «4», αλλά… νικήτρια η ομάδα σκάκι Α.Ο. Πεύκης
Αθλητισμός

Όχι στους «4», αλλά… νικήτρια η ομάδα σκάκι Α.Ο. Πεύκης

Δεν τα κατάφερε η ομάδα σκακιού του Α.Ο. Πεύκης να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Αττικής, καθώς έχασε με 3-1 στο ματς με τον ΑΣΟΠ «ΔΙΑΣ». Όμως η ομάδα της Πεύκης έχει κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τα φετινά της αποτελέσματα, σε όλες τις διασυλλογικές διοργανώσεις που έλαβε μέρος!

Αναλυτικά:

A) Κύπελλο Αττικής: Για πρώτη φορά στην 6χρονη ιστορία της, η σκακιστική ομάδα του Α.Ο. Πεύκης φτάνει στους «8» του θεσμού, επιτυγχάνοντας 3 διαδοχικούς «νοκ-άουτ» αποκλεισμούς, επί ισχυρών αντιπάλων!

Β) Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής: Στην παA.O.ρθενική του παρουσία στα «σαλόνια» της Β΄ Εθνικής, ο Α.Ο. Πεύκης πάλεψε μέχρι τέλους για μία θέση στο βάθρο και για την πρόκριση στη «μεγάλη» κατηγορία, την οποία κι έχασε στον τελευταίο γύρο, καταλαμβάνοντας έτσι την τιμητική 4η θέση και αποδεικνύοντας ότι είναι μία από τις πιο αξιόμαχες ομάδες της κατηγορίας!

Γ) Ομαδικά Πρωταθλήματα γρήγορου σκακιού (Blitz και Rapid):

Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, η ομάδα κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη 10άδα και στις 2 διοργανώσεις (6η θέση στο Blitz και 9η θέση στο Rapid στην Αττική!).

Το Σκακιστικό Τμήμα του Α.Ο. Πεύκης ευχαριστεί θερμά, με ανακοίνωσή της, όλους τους παίκτες, τους προπονητές, τους αρχηγούς, την έφορο κ. Σταυρουλάκη, καθώς και την εταιρεία «ΒΕΝΕΤΗΣ», για τη φιλοξενία που της παρείχε και φέτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet