1η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες για σκακιστή του «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

1η θέση στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες για σκακιστή του «Αριστοτέλη»

Πρώτος στην Ελλάδα στους Τελικούς Σχολικούς Σκακιστικούς Αγώνες της Α΄ Δημοτικού ο πρωταθλητής του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αριστοτέλης» Μιχάλης Βάσσης, ο οποίος κατέρριψε όλα τα ρεκόρ για την ηλικία του και με 8 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες κατέκτησε αήττητος την πρώτη θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες που διεξήχθησαν στο Λουτράκι Κορινθίας.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή που ήδη έφτασε τα 6 κύπελλα και τα 17 μετάλλια πριν ακόμα κλείσει τα 7 του χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωσή του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον «χρυσό» σκακιστή και του εύχεται να διατηρηθεί στην κορυφή, παράλληλα με το ήθος που τον διακρίνει. Παράλληλα, συγχαίρει τον δάσκαλό του και τους γονείς του για τη συμβολή τους στην επιτυχία ενός αθλητή με το αστείρευτο ταλέντο που εμφανίστηκε, όπως σημειώνει ο Σύλλογος, από την ηλικία των 4 ετών.

Παράλληλα, στους Τελικούς Σχολικούς Σκακιστικούς Ελλάδος διακρίθηκαν και οι άλλοι τρεις σκακιστές του Συλλόγου, ο Πάνος Μπογιατζής στην κατηγορία Νηπίων, ο οποίος πέτυχε 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες και κατέλαβε την 11η θέση ανάμεσα σε 42  αθλητές, η Μαρία Αδρακτά, που πέτυχε 4 νίκες στην ίδια Κατηγορία και η Θωμαή Μπαλαούρα, που πέτυχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία στην κατηγορία Α΄ Δημοτικού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι  οι τρεις αυτοί σκακιστές του Συλλόγου γνώρισαν το  άθλημα πριν από  λίγους μήνες και κατόρθωσαν να πετύχουν δύο προκρίσεις και να φτάσουν στους Τελικούς Μαθητικούς Ελλάδος, όπου σημείωσαν αρκετές νίκες και καλή απόδοση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Αριστοτέλης», με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τους αθλητές του, τους δασκάλους και τους γονείς τους για τις επιδόσεις τους και για το «ευ αγωνίζεσθε», δίνοντας, παράλληλα, ευχές για ανάλογη συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet