Λαμπρή τελετή λήξης της 1ης περιόδου «Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών»
Αθλητισμός

Λαμπρή τελετή λήξης της 1ης περιόδου «Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών»

Στη λαμπρή τελετή λήξης της πρώτης καλοκαιρινής περιόδου για το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρευρέθηκε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016, συγχαίροντας τους συντελεστές του camp για την άρτια διοργάνωση, αλλά και τους γονείς και τα παιδιά για τη θετική ανταπόκρισή τους στο φετινό ψυχαγωγικό – εκπαιδευτικό κάλεσμα.

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης πλημμύρισε από παιδικές φωνές και αθλητικές – παιδαγωγικές δραστηριότητες, παρουσιάζοντας ένα απλό δείγμα της υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στο φετινό camp. Η κα Πατούλη αναγνωρίζοντας τον σπουδαίο ρόλο των συντελεστών ευχαρίστησε, όπως σημείωσε, για την επιμέλεια και την αγάπη με την οποία αγκαλιάζουν τα παιδιά, για τις αξίες της παιδείας και του ανθρωπισμού που μεταδίδουν μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες που υλοποιούν, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με επαινετικά λόγια για όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τον Δήμο στις δημιουργικές ημέρες του καλοκαιριού που είναι αφιερωμένες εξαιρετικά στα παιδιά.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη: «Ως ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ είμαστε αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, παρέχοντας τις εγκαταστάσεις που λειτουργούμε καθώς και έμψυχο δυναμικό για την καλύτερη οργάνωση και ασφαλή υλοποίηση του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης νέων. Με αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας θα είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια, στους λιλιπούτειους φίλους μας, ώστε να αναδείξουμε τις κλίσεις και τα ταλέντα τους σε ένα αρμονικό συνδυασμό εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας».

Η δεύτερη περίοδος του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης ξεκινά στις 11 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου, ενώ η τρίτη περίοδος πραγματοποιείται από τις 22 Αυγούστου έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet