Μία νίκη και μία ήττα για  ΚΑΟ Λυκόβρυσης στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ
Αθλητισμός

Μία νίκη και μία ήττα για ΚΑΟ Λυκόβρυσης στο ξεκίνημα των πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ

Έναρξη των πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ των Εφήβων και Παίδων το περασμένο σαββατοκύριακο και τα δύο αντίστοιχα τμήματα του ΚΑΟ Λυκόβρυσης αντιμετώπισαν εντός έδρας τον Α.Ο. Περισσού, αποκομίζοντας μία νίκη και μία ήττα.

ΕΦΗΒΙΚΟ (1998-2000 )

Με νίκη ξεκίνησε η ομάδα του κόουτς Δημητρακέλλου τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας σημάδια ότι μπορεί να συνεχίσει στα βήματα της περυσινής επιτυχημένης πορείας. Μετά απο ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο, η ομάδα βρήκε τα «πατήματά» της, έπαιξε συνετά, βρήκε λύσεις στην επίθεση και νίκησε με τελικό σκορ 51-32.
Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την Ολυμπιάδα Παπάγου .

ΚΑΟΛ (Δημητρακέλλος, Σπέης): Καμπόσος, Νάξης, Κοτρωνούλας, Στάθης 6, Κατσιάφας, Μοσχόβης, Δελατόλας 10, Μπάιλας 26, Σταυρόπουλος, Χασσάν, Τσαγκούλης Μ. 9, Κωνσταντόπουλος.

Τραυματίες – απόντες : Κωνσταντάτος, Αθανασόπουλος, Κουτρούλης Α.

ΠΑΙΔΙΚΟ (2001-2004)

Σε ένα πολύ έντονο και αμφίροπο αγώνα, που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΚΑΟΛ γνώρισε την ήττα με 34-41 . Η ομάδα του κόουτς Μεντζά παρουσίασε πολύ ανταγωνιστική και μαχητική εικόνα και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με την ΕΦΟΑ.

ΚΑΟΛ (Μεντζάς, Λαλούδας): Χριστοφιλόπουλος, Ξένος, Χαμακιώτης, Τατάκης 8, Καλοφορίδης, Πογκάτσια, Πάγκας 2, Κέφαλος 5, Νομικός 2, Λασπίτης 14, Σοφούρης 3, Τουράσογλου.

Τραυματίες – απόντες:  Αμανατίδης, Τζώνης, Εσκιτζής Χ., Φελέσκουρας Α., Φελέσκουρας Κ., Πενέσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet