«Παλικαρίσιες» ήττες για Γυναίκες και Εφήβους του ΚΑΟΛ
Αθλητισμός

«Παλικαρίσιες» ήττες για Γυναίκες και Εφήβους του ΚΑΟΛ

Τρεις αγώνες είχε το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΚΑΟ Λυκόβρυσης αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως ενημερώνει το σωματείο στον λογαριασμό του στο facebook.

Ειδικότερα, το γυναικείο τμήμα αντιμετώπισε την Ακαδημία 2008 στον Β΄ γύρο του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΚΑ, το εφηβικό τμήμα αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα Παπάγου εκτός έδρας στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ και το παιδικό τμήμα αντιμετώπισε την ΕΦΟΑ στο Μαρούσι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑ.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ

ΚΑΟ Λυκόβρυσης – Ακαδημία 2008 48-58

Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν στο σύνολό τους οι παίκτριες του ΚΑΟ Λυκόβρυσης απέναντι στην Ακαδημία 2008, ομάδα που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία Γυναικών της ΕΣΚΑ. Η ομάδα μπήκε στο πρώτο δεκάλεπτο λίγο αγχωμένη και το επιμέρους σκορ ήταν (11-24). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η απόδοση του ΚΑΟΛ ανέβηκε κατακόρυφα και με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου (21-9) έκλεισε το ημίχρονο στον πόντο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν ισοδύναμες και με επιμέρους (7-6) βρέθηκαν ισόπαλες 40-40.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Ακαδημία 2008, με πιο καθαρό μυαλό, έδειξε τη μεγαλύτερη εμπειρία της και επικράτησε της πιο νεανικής Λυκόβρυσης με επιμέρους (9-19) και πήρε τη νίκη και την πρόκριση με σκορ 48-58.

ΚΑΟΛ ( Βουλκίδη, Καλαντζή): Μικροπούλου 14, Βελούδη 8(1), Αγγελιδάκη, Ευαγγέλου 2, Σειτανίδη 4, Λεμπέση 11, Πισπίρη, Σιμάτου 3, Τσολακίδη 6(1).

Τραυματίες – απούσες: Σκρέμπου, Λάζου, Μεταξά, Μαργαρά, Παπαδή, Παυλοπούλου.

ΕΦΗΒΙΚΟ (1998-2000 )

Ολυμπιάδα Παπάγου – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 63-59 (51-51 Κ.Δ.)

Οι Έφηβοι του ΚΑΟ Λυκόβρυσης αντιμετώπισαν στο «σαλούν» την Ολυμπιάδα Παπάγου, ομάδα που προερχόταν από ευρεία νίκη επί της ΑΕΚ Μαρκοπούλου και είναι πρωτοπόρος του ομίλου. Για άλλη μια φορά οι «Λύκοι» έδειξαν τη μαχητικότητά τους σε μια πολύ δύσκολη έδρα και ενώ στο ημίχρονο βρέθηκαν να χάνουν με (37-25) πήγαν τον αγώνα στην παράταση (51-51), όπου και τελικά έχασαν με σκορ 63-59.

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με την ΑΕΚ Μαρκοπούλου.

ΚΑΟΛ (Δημητρακέλλος, Σπέης): Καμπόσος, Νάξης 4, Κοτρωνούλας, Στάθης 10, Κατσιάφας, Μοσχόβης, Δελατόλας 14(1), Μπάιλας 23, Σταυρόπουλος, Χασσάν, Τσαγκούλης Μ. 8, Αθανασόπουλος.

Τραυματίες – Απόντες : Κωνσταντάτος, Κωνσταντόπουλο , Κουτρούλης Α.

ΠΑΙΔΙΚΟ (2001-2004)

ΕΦΟΑ – ΚΑΟ Λυκόβρυσης 23-85

Μετά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα και τις καλές εντυπώσεις του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής εναντίον του Α.Ο. Περισσού, το παιδικό τμήμα πήρε την πρώτη νίκη της περιόδου, παίζοντας εκτός έδρας με την ΕΦΟΑ. Σε μια πολύ καλή εμφάνιση από το σύνολο των παικτών του ΚΑΟΛ ο αγώνας έληξε με σκορ 23-85.

Οι μικροί «Λύκοι», παρά τη χαμήλή δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδας, έδειξαν σεβασμό και σοβαρότητα απέναντί της, κάτι που είναι και το σημαντικότερο μάθημα σε αυτήν την ηλικία. Η καλή δουλειά δείχνει να αποδίδει και πρέπει να συνεχιστεί από όλους ώστε να έχουν και συνέχεια οι καλές εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα.

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με την ΑΕΚ Μαρκοπούλου.

ΚΑΟΛ (Μεντζάς, Λαλούδας): Εσκιντζης Χ., Ξένος 6, Χαμακιώτης 11(1), Τατάκης 18, Καλοφορίδης, Τζώνης 2, Πάγκας 9, Κέφαλος 7, Νομικός 6, Λασπίτης 18, Σοφούρης 6, Τουράσογλου.

Τραυματίες – Απόντες: Αμανατίδης, Χριστοφιλόπουλος, Πογκάτσια, Φελέσκουρας Α., Φελέσκουρας Κ., Πενέσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet