Πολύτιμη εντός έδρας νίκη για την Πεύκη
Αθλητισμός

Πολύτιμη εντός έδρας νίκη για την Πεύκη

Με ένα γκολ για την ομάδα της Πεύκης κι έναν τραυματισμένο -τον δεύτερο βοηθό του αγώνα Μ. Λαμπιότη– από πέτρα που πέταξε ανεγκέφαλος από την πλευρά των οπαδών του Χαϊδαρίου, σημαδεύτηκε η τέταρτη αγωνιστική του 1ου ομίλους της Α΄ ΕΠΣΑ, στο γήπεδο της Πεύκης.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55΄, με τον Γκουντούνα, με τους «Χαϊδαριώτες» να προσπαθούν,  αλλά να μην καταφέρνουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ.

Μετά κι αυτό το αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Γιώργου Κοϊντόση ισοβαθμεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με το Ηράκλειο και τον Ήφαιστο Περιστερίου, έχοντας συγκεντρώσεις 7 βαθμούς.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από το επεισόδιο που συνέβη στη λήξη, οπότε ο δεύτερος βοηθός δέχθηκε μία πέτρα στο κεφάλι, η οποία του προκάλεσε εκδορές κι αιμάτωμα, χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει κάτι χειρότερο.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Σαΐτας, Γκουντούνας, Κοτσιαύτης, Ανδρέου, Τσάκος, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Πετράκης, Ζαφειράκης (90΄ Μεντής), Κουτούζης (58΄ Γιακουμής), Κότσια (79΄ Καρανίκας).

Χαϊδάρι (Άγγελος Πυρένης): Μίζος, Αλεβίζος, Πέτρο (64΄ Γιαννουλάκης), Μπούσκος (70΄ Χριστούλης), Πανταζόπουλος, Φουκαράς, Καλαμπαλίκης, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Μουρεζίνης, Τουλούπης (58΄ Σακελλαρίου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet