Συνάντηση προέδρου ΠΕΑΠ με τον πρόεδρο του Α.Ο. Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Συνάντηση προέδρου ΠΕΑΠ με τον πρόεδρο του Α.Ο. Λυκόβρυσης

Συνάντηση μεταξύ της προέδρου του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, και του προέδρου του Α.Ο. Λυκόβρυσης, Κώστα Διαμάντη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του Αθλητικού Ομίλου και προτάθηκαν συγκεκριμένες λύσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα. Όπως τόνισε η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, «θα καταβάλλουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να βελτιώσουμε τις συνθήκες άθλησης της ομάδας, αλλά και των εγκαταστάσεων που χρησιμοποιεί».

«Ζητήματα σχετικά με τη συντήρηση του χλοοτάπητα, τον εξοπλισμό του ιατρείου με ιατροφαρμακευτικό υλικό, την τοποθέτηση χημικών τουαλετών, την αγορά νέου θερμοσίφωνα και την άρση εμποδίων στη χρήση των αποδυτηρίων της ομάδας, είμαστε σε θέση να τα προωθήσουμε επ΄ ωφέλεια των αγωνιζομένων», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η κα Πατούλη.

Μάλιστα, η κα Πατούλη εξήρε την πολύ καλή συνεργασία, όπως ανέφερε, που έχει αναπτύξει με τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, για από κοινού βελτιωτικές παρεμβάσεις στον χώρο του γηπέδου, την αναβάθμιση των υπηρεσιών, καθώς και το νέο πλαίσιο που πρέπει να διαμορφωθεί για την κανονιστική λειτουργία του χώρου υπό διαδημοτικό πρίσμα. Επίσης, τόνισε ότι πιέζει ώστε οι τεχνικές εργασίες στους χώρους του γηπέδου να έχουν ολοκληρωθεί πριν το 2017, ώστε να παραδοθούν στο κοινό το συντομότερο δυνατό.

«Μέλημά μας», πρόσθεσε η κα Πατούλη, «είναι η δημιουργία νέων συνθηκών άθλησης για όλους, σοβαρής και υπεύθυνης συλλειτουργίας του γηπέδου με πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας και αλληλοκατανόησης».

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Α.Ο. Λυκόβρυσης για την εποικοδομητική συνεργασία, λέγοντας ότι «το “ευ αγωνίζεσθαι” είναι ο διαχρονικός φάρος ανάπτυξης των αθλούμενων του Δήμου μας και κοινός τόπος συνάντησης και διαλόγου όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet