«Διπλό» επί του Π. Φαλήρου και τρίτη θέση στην Α΄ ΕΠΣΑ για την Πεύκη
Αθλητισμός

«Διπλό» επί του Π. Φαλήρου και τρίτη θέση στην Α΄ ΕΠΣΑ για την Πεύκη

Στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ «φιγουράρει» η Πεύκης (με 10 βαθμούς), «συγκατοικώντας» με τον Παπάγο και το Ηράκλειο, μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της με σκορ 2-1 επί του Παλαιού Φαλήρου, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο… ορεξάτοι στο γήπεδο και ήδη στο 9΄ άνοιγαν το σκορ με τον Τσαγκαράκη, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τους «Πευκιώτες» που κράτησαν τις δυνάμεις τους για το δεύτερο ημίχρονο. Εκεί, ο Κόσια στο 50΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 87΄ την μπάλα πήρε ο Κοκαβέσης, μετά από ατομική ενέργεια του Κουτούζη, και την έστειλε στα δίχτυα του Σκανδαλάκη, δίνοντας το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων έπαιζε από το 70΄ με 10 παίκτες, αφού ο Πετράκης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, έχοντας αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα.

ΔΑΦΝΗ: Σκανδαλάκης, Αγιασλάρι, Λυκουρόπουλος, Τσαγκάρης, Γιουκάκης, Ποζίδης (89΄ Μπούστης), Βενάρδος, Τσουκαλάς, Ντερβισάι, Μπίνας (68΄ Ρισβάς), Παππάς (82΄ Ραζακιάς).

ΠΕΥΚΗ: Σαϊτης, Γκουντούνας, Κουτσιαύτης (46΄ Καπαγιάρογλου), Ανδρέου, Τσάκος, Κοκαβέσης, Γκατζιώρας, Πετράκης, Ζαφειράκης, Κουτούζης (89΄ Καρανίκας), Κόσια (78΄ Γιακουμής).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet