Τ. Μαυρίδης: Με 500.000 ευρώ δρομολογείται το κλειστό στη Λυκόβρυση
Αθλητισμός

Τ. Μαυρίδης: Με 500.000 ευρώ δρομολογείται το κλειστό στη Λυκόβρυση

Στον αγιασμό για την έναρξη της αθλητικής περιόδου της αθλητικής ομάδας καλαθοσφαίρισης Λυκόβρυσης παρευρέθη ο  δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Παρουσία των δημοτών, που είχαν προσέλθει στον χώρο της εκδήλωσης, ο δήμαρχος, στο μήνυμά του, αναφέρθηκε εκτενώς στην ανακατασκευή του ανοικτού αθλητικού χώρου μπάσκετ στη Λυκόβρυση, η οποία ξεκινά, όπως ανέφερε σχετικά, σε λίγες μέρες.

Ακόμη δήλωσε ότι ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα τον σύλλογο καλαθοσφαίρισης και με ουσιαστικές παρεμβάσεις που γίνονται για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αποδεικνύει την αγάπη του για τον αθλητισμό και το μέλλον των παιδιών απέναντι στα αθλήματα που αγαπούν, ενώ ταυτόχρονα η διοίκηση τηρεί τις υποσχέσεις της στους δημότες που την ψήφισαν.

«Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη Λυκόβρυση είναι ένα ακόμη πραγματικό γεγονός. Ο χώρος που τα παιδιά μας θα αθλούνται έχει ήδη δρομολογηθεί, η μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου μας είναι ήδη έτοιμη,  και στον προϋπολογισμό του 2017, που ψηφίσαμε στην Οικονομική Επιτροπή, ποσό 500.000 ευρώ προορίζεται για το συγκεκριμένο έργο» τόνισε ο κ. Τ. Μαυρίδης και πρόσθεσε: «Είναι φανερό ότι στον Δήμο μας πραγματοποιούνται ουσιαστικές παρεμβάσεις με σκοπό την εξυπηρέτηση και τη στήριξη των αθλητικών συλλόγων, των δημοτών μας και  όλων των ανθρώπων που αγαπούν ουσιαστικά τον αθλητισμό. Ο Δήμος μας τους στηρίζει έμπρακτα και με ουσία. Εύχομαι ολόψυχα καλή αθλητική περίοδο σε όλους, με επιτυχίες για τον σύλλογό μας και προκοπή σε εσάς και τις οικογένειες σας».

Ο δήμαρχος, μετά το πέρας της εκδήλωσης, συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Καλογεράκο και αρκετούς από τους αθλητές. Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας & Πολιτικής Προστασίας κ. Παπανικολάου, ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης και Καθαριότητας κ. Σκαμάκης, η δημοτική σύμβουλος κα Ασπραδάκη και πολλοί ακόμη δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet