Νέες σκακιστικές νίκες από τον «Αριστοτέλη»
Αθλητισμός

Νέες σκακιστικές νίκες από τον «Αριστοτέλη»

Νέα μεγάλη επιτυχία για την σκακιστική ομάδα κάτω των 8 ετών του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» που αναδείχτηκε ισόπαλη, με σκορ 2 – 2, με την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αχαρνών, εκτός έδρας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.

Τις δύο νίκες πέτυχαν και πάλι οι εξαιρετικοί σκακιστές του Συλλόγου ο εξάχρονος Μιχάλης Βάσσης και ο οκτάχρονος αδελφός του Αναστάσιος Βάσσης.

Η αντίπαλος του Συλλόγου «Αριστοτέλης» είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην κατηγορία κάτω των 8 ετών. Έτσι, τώρα η ομάδα της Λυκόβρυσης – Πεύκης βρίσκεται στην τρίτη θέση ισόβαθμη με την αντίπαλό της ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Αττικής έχοντας πετύχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η ομάδα αγωνίζεται εντός έδρας με την ισχυρή ομάδα του Ασπροπύργου και αισιοδοξεί για νέα επιτυχία.

Επίσης, την ίδια μέρα η σκακιστική ομάδα του «Αριστοτέλης» κάτω των 12 ετών νίκησε την ομάδα του Σ.Ο. Χολαργού με σκορ 2 1/2 – 1 1/2 εντός έδρας και με δύο νίκες σε τρεις αγώνες βρίσκεται σε καλή θέση στη βαθμολογία κάτω των 12 ετών.

Τις νίκες πέτυχαν ο Βασίλης Σαμουρίδης και η Εύα Λιθοπούλου, ενώ ο Μιχάλης Ξανθόπουλος αναδείχτηκε ισόπαλος με τον αντίπαλό του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet