Στους «8» του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ οι Γυναίκες της «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004»
Αθλητισμός

Στους «8» του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ οι Γυναίκες της «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004»

Στα προημιτελικά του κυπέλλου της ΕΣΠΑΑΑ στο βόλεϊ προκρίθηκε η ομάδα γυναικών της «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004», μετά τη νίκη της επί του Ιωνικού Α.Σ., στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, με σκορ 2-3 σετ.

Η νίκη συνοδεύτηκε από εξαιρετική κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα εμφάνιση, όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του. Στο πρώτο σετ (25-22) οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, αλλά τρία λάθη στο τέλος έκριναν το σετ υπέρ της γηπεδούχου. Στο δεύτερο (12-25) η επικράτηση της ομάδας των Βορείων Προαστίων ήταν πλήρης και η νίκη ήρθε πολύ εύκολα. Εύκολα κέρδισε και το τρίτο (21-25), όταν στα μέσα του σετ απέκτησε προβάδισμα 3-4 πόντων, που διατήρησε μέχρι το τέλος του. Το τέταρτο σετ (25-17) δεν είχε τη συνέχεια των δύο προηγούμενων, με την ομάδα της «Αθηνάς» να βρίσκεται από πολύ νωρίς με διαφορά πίσω στο σκορ. Όμως στο tie break (5-15) η ομάδα απέκτησε από την αρχή τον πλήρη έλεγχο και αφού προηγήθηκε 2-8, εύκολα έφτασε στη νίκη του σετ και του αγώνα.

«Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» (Σούμπασης):  Ν. Μαντζάκου, Χρ. Βασιλάκη, Θ. Γιαννιτσοπούλου, Αλ. Κόμνου, Β. Κουσούλη, Ι. Βασιλοπούλου, Ευδ. Ξουρή, Φ. Βασιλείου, Ν. Δημητροπούλου, Γλ. Καϊμενοπούλου, Ο. Κυριαζή, Μ. Σταματίου, Μ. Φλωράκη, Μ. Ανδρονιδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet