«Αθηνά»: Πρώτες οι Γυναίκες δεύτεροι οι Άνδρες στην Α2 στο πινγκ-πονγκ
Αθλητισμός

«Αθηνά»: Πρώτες οι Γυναίκες δεύτεροι οι Άνδρες στην Α2 στο πινγκ-πονγκ

Με τρεις νέες νίκες συνέχισαν το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου  οι γυναίκες της «Αθηνά Μαγκουφάνας 2004» την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και παρέμειναν μόνες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας σημειώσει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το Σάββατο νίκησαν δύσκολα με σκορ 4-3 τον ΟΕΑ Έδεσσας και με το ίδιο σκορ τον ΓΑΟ Πειραιά  (δύο νίκες η Δεβελέκου, μια η Γαζεπίδου και μια στο διπλό με Δεβελέκου/Γαζεπίδου) και στους δύο αγώνες. Την Κυριακή νίκησαν πιο εύκολα τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρουπόλεως με σκορ 4-2, με δύο νίκες της Δεβελέκου, μία της Γαζεπίδου και μια της Παπαγεωργίου.

ΑΘΗΝΑ (Σωτ. Κανναβός): Ραφαέλλα Γαζεπίδου, Αγγελίνα Δεβελέκου, Άννα Παπαγεωργίου

Οι άνδρες, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα το Σάββατο, από το πρώτο φαβορί για την άνοδο ΠΑΟ των διεθνών Μάκρα και Λαγογιάννη με σκορ 1-4 (τη νίκη για την ομάδα της Πεύκης ο Β. Κανναβός), νίκησαν την Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων Αττικής με 4-3 (δύο νίκες ο Κανναβός, μία ο Ταντσούρας και μία στο διπλό με τους Κανναβό/Ταντσούρα) και την Κυριακή τον Α.Σ. «ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ»  με 4-3 (δύο νίκες ο Κανναβός, μία ο Σανίδας και μία στο διπλό με τους Κανναβό/Σανίδα).

ΑΘΗΝΑ (Βασ. Κανναβός): Δημήτρης Ταντσούρας, Βασίλης Κανναβός, Γιάννης Σανίδας).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet