Συνεχίζει νικηφόρα ο Σύλλογος «Αριστοτέλης»
Αθλητισμός

Συνεχίζει νικηφόρα ο Σύλλογος «Αριστοτέλης»

Με δύο νέες μεγάλες επιτυχίες για τον Εξωραϊστικό – Πολιτιστικός και Αθλητικό Σύλλογος Πεύκης – Λυκόβρυσης «Αριστοτέλης» συνεχίστηκαν οι αγώνες για την κατάκτηση των ομαδικών κυπέλλων κάτω των 8 και κάτω των 12 ετών.

Στην κατηγορία κάτω των 8 ετών οι αδελφοί Βάσση νίκησαν και πάλι και παραμένουν αήττητοι σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα. Η εντυπωσιακή πορεία που έχει η ομάδα κάτω των 8 δεν έχει προηγούμενο στη μικρή ιστορία του Συλλόγου Πεύκης – Λυκόβρυσης έχοντας πρωταγωνιστές τους Μιχάλη και Αναστάσιο Βάσση. Η ομάδα νίκησε με σκορ 3 – 1. Δύο οι νίκες των αδελφών Βάσση και μία του Βαγγέλη Γεωργόπουλου επί της ισχυρής ομάδας «Άσπρος Πύργος».

Η ομάδα του Συλλόγου «Αριστοτέλης» βρίσκεται πλέον μόνη στη 2η θέση από τις 24 ομάδες της Αττικής με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Την τελευταία αγωνιστική που ακολουθεί, σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την 1η ομάδα της κατηγορίας, τον Ζήνωνα Γλυφάδας που έχει μόνο νίκες και βρίσκεται στην κορυφή σε έναν αγώνα, που έχει τη μορφή τελικού, για την πρωτιά. Το «έργο» των μικρών σκακιστών του «Αριστοτέλη» είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό.

Μεγάλη νίκη πέτυχε και η ομάδα κάτω των 12 ετών του Συλλόγου με σκορ 3 – 1 εκτός έδρας επί της ομάδας «Πόντιοι Μελισσίων» και βρίσκεται στη 2η θέση, αλλά ισόβαθμη με άλλες έξι ομάδες. Τις δύο νίκες του ανωτέρω αγώνα πέτυχαν οι Γιώργος Κορδιστός και Μιχάλης Ξανθόπουλος, ενώ οι Βασίλης Σαμουρίδης και Θάνος Παπαδόπουλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους αντιπάλους τους.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου η ομάδα κάτω των 12 ετών αντιμετωπίζει την ισόβαθμή της Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας Νέας Ιωνίας και σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσει τη 2η ή την 3η θέση που σημαίνει και αντίστοιχο κύπελλο ανάμεσα σε 31 ομάδες της Αττικής.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συγχαίρει τους μικρούς αθλητές – σκακιστές του και τους εύχεται να «γευτούν» τη χαρά της νίκης και στον τελευταίο επίσημο αγώνα τους για το 2016.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet